Dækskifte

Vi her også stor erfaring med at hente brugte/renoverede originalfælge hjem fra udlandet så kunden kan få en original kvalitetsfælg og samtidig spare penge i.f.t originalfælg priser herhjemme.

Vi her også stor erfaring med at hente brugte/renoverede originalfælge hjem fra udlandet så kunden kan få en original kvalitetsfælg og samtidig spare penge i.f.t originalfælg priser herhjemme. Vi er også stærke i tilbud på komplette hjul med stålfælge til Bla: Vw UP!  3500 kr inkl moms og montering og med Continental TS850 dæk på (Testvinder)

Vi er også stærke i tilbud på komplette hjul med stålfælge til Bla: Vw UP!, Seat MII og Skoda Citi Go! i 14″. 3800 kr inkl moms og montering og med Continental TS850 dæk på (Testvinder)
SÅ ER VINTERDÆKSÆSONEN SKUDT IGANG!!!!!! Vi er som sædvanlig skarpe på prisen, især på Continental TS 850 dæk som er testvinder igen i år. Bla. komplette stålhjul med Continental til Kia Picanto, Chervolet Spark og Hyundai I10: 3500 kr inkl moms og montering og en kop kaffe imens du venter :-)

SÅ ER VINTERDÆKSÆSONEN SKUDT IGANG!!!!!! Vi er som sædvanlig skarpe på prisen, især på Continental TS 850 dæk som er testvinder igen i år. Bla. komplette stålhjul med Continental til Kia Picanto, Chervolet Spark og Hyundai I10 i 13″: 3500 kr inkl moms og montering og en kop kaffe imens du venter 🙂

IMG_5637

Total Auto ApS kan sagtens konkurrere med priserne på de forskellige dækcentre. Vi tilbyder næsten alle dækmærker, og du får som regel en samlet pris inkl. montering.

  • Hjulskift: m. fælge, uden afbalancering 250 kr. + moms.
  • Hjulskift: m. fælge, med afbalancering 300 kr. + moms.
  • Hjulskift: løse dæk, alm. størrelse 500 kr. + moms.
  • Hjulskift: løse dæk, store dæk 580 kr. + moms.